Steenbewerking David BV
Sint-Janstraat 63
B-8700 TIELT
Tel  (051) 40 03 05
info@steenbewerkingdavid.be               

Badkamer

 

eigen_opmeting.png

Eigen opmetingsdienst

Omdat kwaliteit en precisie onze grootste zorg is, doen wij voor u de opmeting. De afwerking van een natuursteen moet haarfijn gebeuren en een perfecte opmeting is hier voor doorslaggevend.

Wij leveren uw badkamerblad in graniet !

Natuurlijk is het niet alleen fraai om natuursteen in de keuken te hebben. Bij Steenbewerking David  kunt u naast aanrechtbladen, tafelbladen en vensterbanken ook terecht voor badkamerbladen. U kunt geheel uw eigen ontwerp aanleveren of een blad laten ontwerpen op een bestaande onderkast. Uiteraard willen wij u hier ook graag mee helpen. 

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een badkamerblad?

De badkamer wordt op een andere manier gebruikt dan de keuken. In de keuken heeft u veelal te maken met vetten en zuren van etenswaren, schoonmaakmiddelen en dranken. In de badkamer gebruikt u weer hele andere vloeistoffen die andere eigenschappen hebben. Het is slim om het materiaal aan te passen op de manier waarop u het blad gaat gebruiken, net zoals in de keuken. In het geval van de badkamer worden echter vaak veel mildere vloeistoffen gebruikt dan in de keuken. Dit zorgt ervoor dat u vrijwel elk materiaal kunt gebruiken in de badkamer.

meer info over Graniet

 

Andere Toepassingen

Keukenblad

Keukenblad

Tabletten

Tablet

Badkamer

Badkamer

Trappen

Trap

Dorpels & Vensterbanken

Vensterbank & Dorpel

Tuintafel

Tuintafel

Deksteen

Deksteen

Brievenbus

Brievenbus

Grafmonument

Grafmonument