Steenbewerking David BV
Sint-Janstraat 63
B-8700 TIELT
Tel  (051) 40 03 05
info@steenbewerkingdavid.be               

Hoe is Steenbewerking David ontstaan ?

 

Filip David, zoon van Henri David van de firma David Gebroeders, die van zeer vroeg vertrouwd geraakte met de steenbewerking. De passie van vader ging over van vader naar zoon en Filip wilde de horizonten vergroten en nam in 1988 het toen goed bekende natuursteenbedrijf bedrijf Felix Dupont over uit Tielt. Felix Dupont met meer dan 100 jaar ervaring was de ideale start voor Filip David.

Vanaf het begin was een goede en vlotte service de grootste troef maar kwaliteit was evenzeer heel belangrijk. Daarom werken we enkel met de beste natuurstenen en zijn we gespecialiseerd is het verwerken van Belgische blauwsteen, die nog altijd van een uitzonderlijke kwaliteit is.

Naast het verwerken van Blauwsteen, zijn we ook gespecialiseerd in verwerkingen van marmer, graniet, composiet en ceramiek.

Het familiebedrijf Filip David werd in 2014 omgedoopt tot Steenbewerking David en Samuel , zoon van Filip kwam erbij. De komst van Samuel zorgt voor een nieuwe wind in het het bedrijf en de gedrevenheid biedt nieuwe perspectieven en uitdagingen.....

 

Filip & Samuel David, anno 1998